OVER ONS

Nederlands grootste leverancier van perslucht aangedreven membraanpompen

Exclusief importeur van ALMATEC luchtgedreven membraanpompen. Holland Air Pumps bv is gespecialiseerd in het topsegment van kunststof membraanpompen.

Holland Air Pumps bv heeft jarenlange ervaring in het toepassen van luchtgedreven membraanpompen in de meest uiteenlopende processen. Daarom noemen wij ons met trots dé specialist. Dankzij onze ervaring slagen wij er in om oplossingen te implementeren volgens de best denkbare prijs/kwaliteit verhouding. Onze technische adviseurs kunnen snel bij u ter plaatse zijn om u met raad en daad te assisteren. Onze ervaring maakt voor u het verschil en wij delen onze kennis graag met u.

Holland Air Pumps bv betekent meer dan alleen membraanpompen, wij zorgen ook voor betrouwbaar leveren, deskundig adviseren en een degelijke revisie van uw membraanpompen. Service is bij ons meer dan een telefoonnummer, nagenoeg elke pomp en elk onderdeel is bij ons op voorraad. Snel leveren betekent voor uw organisatie continuïteit van het productieproces en een minimale onderdelenvoorraad.

De combinatie van een goede service, korte levertijden, ruime ervaring en de kwaliteit van ALMATEC membraanpompen maken van Holland Air Pumps bv dé specialist.

hap-group5

A. Nederland
Oirschot
www.hollandairpumps.nl

B. België
Brasschaat
www.am-industrialpumps.com

C. Polen
Warschau
www.tajfunpoland.pl

D. Canada
Ontario
www.hurricanepump.ca

E. Argentinië
Buenos Aires
www.boulton-wilden.com

Persoonlijk advies

De beste Pomp op de juiste plaats.

Graag adviseren wij u in het voortraject wat er allemaal bij komt kijken wanneer u een membraanpomp gaat installeren, zodat u de beste pomp op de juiste plek plaatst!

Bel ons voor gratis advies
Offerte aanvragen

customercarepage